Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 180 g
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Napolitain
73h 40min
Bûche express au praliné
45 Min
Sauce Béchamel express
20 min
Crème pâtissière
15min
Sucre glace
5 min
Génoise
1h 50min
Génoise
50 menit
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min
Glaçage miroir au chocolat noir
12 Std.
Génoise au chocolat
45 Min
Biscuit roulé
1h 50min