Urządzenia i Akcesoria
Ganache au chocolat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
80 g de crème liquide 30-40% m.g.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Białko
10 g
Kalorie
3107 kJ /
742 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
9.5 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Napolitain
73 Std. 40 Min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min
Crème pâtissière
15 Min
Pâte à chou
2 Std.
Sucre glace
5 Min
Génoise
1 Std. 50 Min
Glaçage royal (Glace royale)
5 Min
Génoise
50 Min
Glaçage miroir au chocolat noir
12 Std.
Génoise au chocolat
45 Min
Fraisier
12 Std. 45 Min
Sauce Béchamel express
20 Min