Urządzenia i Akcesoria
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 pieces
Składniki
Grain free wraps
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)150 g
-
milk160 g
-
extra virgin olive oil plus extra to fry60 g
-
egg1
-
arrowroot flour170 g
-
sea salt1 tsp
Filling
-
zucchini (approx 150 g), trimmed½
-
carrot (approx 150 g), peeled and trimmed1
-
red onion50 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
can kidney beans rinsed and drained800 g
-
water100 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
tomato paste20 g
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomatoes diced2
-
guacamole to serve (see Tip)
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1178.3 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2059.8 kJ /
492.3 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
53.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 min
Vegan bolognese
50 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Vegan bao sliders
1 godz. 50 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Vegetarian nuggets
30 min