Urządzenia i Akcesoria
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 pieces
Składniki
Grain free wraps
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)150 g
-
milk160 g
-
extra virgin olive oil plus extra to fry60 g
-
egg1
-
arrowroot flour170 g
-
sea salt1 tsp
Filling
-
zucchini (approx 150 g), trimmed½
-
carrot (approx 150 g), peeled and trimmed1
-
red onion50 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
can kidney beans rinsed and drained800 g
-
water100 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
tomato paste20 g
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomatoes diced2
-
guacamole to serve (see Tip)
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1178.3 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2059.8 kJ /
492.3 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
53.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lentil pie
50 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min