Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tofu feta
- 300 g firm tofu, pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)
- 60 g lemon juice
- 120 g filtered water
- 120 g apple cider vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp salt
Freekeh and broad bean salad
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g freekeh
- 1000 g filtered water
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 200 g frozen broad beans
- 2 baby cos lettuce, cut into slices (1.5 cm)
- 2 tsp preserved lemon rind, finely diced
- 1 tbsp lemon juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 944.6 kJ / 224.9 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 12.4 g
Alternatywne przepisy
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Summer dahl
35 Min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min