Urządzenia i Akcesoria
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into 6 pieces250 g
-
ground black pepper to taste
-
spring onions/green onions trimmed (ends reserved)4
-
fresh green chilli cut into thirds1
-
snow peas trimmed and sliced lengthways (trimmings reserved)100 g
-
green beans trimmed and cut into quarters (trimmings reserved)200 g
-
frozen peas90 g
-
water1500 g
-
freekeh whole, rinsed and drained250 g
-
smoked paprika½ tsp
-
eggs4
-
salt-reduced soy sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, plus extra to garnish3 sprigs
-
fresh lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
685 mg
Białko
129 g
Kalorie
8320 kJ /
1990 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
61 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
204 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sicilian prawn salad
40 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Chicken laksa
30 min