Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillet, cut into 6 pieces
- ground black pepper, to taste
- 4 spring onions/green onions, trimmed (ends reserved)
- 1 fresh green chilli, cut into thirds
- 100 g snow peas, trimmed and sliced lengthways (trimmings reserved)
- 200 g green beans, trimmed and cut into quarters (trimmings reserved)
- 90 g frozen peas
- 1500 g water
- 250 g freekeh, whole, rinsed and drained
- ½ tsp smoked paprika
- 4 eggs
- 1 tsp salt-reduced soy sauce
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped, plus extra to garnish
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 8320 kJ / 1990 kcal
- Białko
- 129 g
- Węglowodany
- 204 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 61 g
- Sód
- 685 mg
Alternatywne przepisy
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min.
Chicken laksa
30 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Warm satay bowl
1u. 10min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min