Urządzenia i Akcesoria
Nourish bowl (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled10 g
-
freshly squeezed lime juice80 g
-
gluten free soy sauce reduced-salt60 g
-
sesame oil10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
doongara rice brown135 g
-
water1000 g
-
frozen shelled edamame beans thawed200 g
-
eggs4
-
Lebanese cucumber thinly sliced1
-
radishes thinly sliced70 g
-
red cabbage thinly sliced160 g
-
avocado (approx. 1 medium), thinly sliced250 g
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
black sesame seeds1 tbsp
-
fresh long red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
677.5 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1902.5 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Sunday lamb roast
Brak ocen
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min