
Urządzenia i Akcesoria
Nourish bowl (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled10 g
-
freshly squeezed lime juice80 g
-
gluten free soy sauce reduced-salt60 g
-
sesame oil10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
doongara rice brown135 g
-
water1000 g
-
frozen shelled edamame beans thawed200 g
-
eggs4
-
Lebanese cucumber thinly sliced1
-
radishes thinly sliced70 g
-
red cabbage thinly sliced160 g
-
avocado (approx. 1 medium), thinly sliced250 g
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
black sesame seeds1 tbsp
-
fresh long red chilli thinly sliced1
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
677.5 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1902.5 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Brak ocen
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min