Urządzenia i Akcesoria
Nourish bowl (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled10 g
-
freshly squeezed lime juice80 g
-
gluten free soy sauce reduced-salt60 g
-
sesame oil10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
doongara rice brown135 g
-
water1000 g
-
frozen shelled edamame beans thawed200 g
-
eggs4
-
Lebanese cucumber thinly sliced1
-
radishes thinly sliced70 g
-
red cabbage thinly sliced160 g
-
avocado (approx. 1 medium), thinly sliced250 g
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
black sesame seeds1 tbsp
-
fresh long red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
677.5 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1902.5 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Lamb tikka with spicy eggplant
35 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Rainbow bowl
1 Std. 20 Min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 Min
Vegetarian nuggets
30 Min