Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g quinoa, of choice
- water, to soak
- 20 g fresh coriander, leaves only, plus extra to serve
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 1 ½ tsp Mexican chilli powder
- 1 garlic clove
- 15 g extra virgin olive oil
- 20 g lime juice
- 300 g skinless salmon fillets
- 400 g canned kidney beans, no-added salt, drained and rinsed (see Tips)
- 180 g cherry tomatoes, quartered
- 100 g red onion, thinly sliced
- 75 g mixed salad leaves
- 1 avocado (approx. 100 g), cut into slices
- ground black pepper, to taste
- 1 long red chilli, trimmed and thinly sliced, to serve (optional)
- lime, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1810 kJ / 432.5 kcal
- Białko
- 26.3 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 74 mg
Alternatywne przepisy
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 phút
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Mango salmon bowl
40min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Chipotle bean and corn salad
40min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min