Urządzenia i Akcesoria
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil spray
-
red onion cut into 1 cm wedges100 g
-
red capsicum deseeded and cut in strips (5 mm x 4-5 cm)150 g
-
water110 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
canned kidney beans no-added salt, rinsed and drained400 g
-
canned diced tomatoes no-added salt400 g
-
balsamic vinegar2 tsp
-
natural yoghurt high protein (see Tip)95 g
-
avocado flesh only, sliced, to serve200 g
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
81.5 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1930 kJ /
461.5 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
22.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Brown rice
50 min