Urządzenia i Akcesoria
Herby potato salad with crisp topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Vinaigrette
-
Dijon mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil90 g
-
red wine vinegar60 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Potato salad
-
water500 g
-
new baby potatoes cut into quarters1000 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces4
-
fresh parsley leaves only7 sprigs
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
fresh chives7 sprigs
Mayonnaise
-
extra virgin olive oil200 g
-
egg1
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Crispy topping
-
extra virgin olive oil to shallow fry
-
pickled capers drained and dried2 tbsp
-
garlic cloves thinly sliced4
-
flaked almonds2 tbsp
Assembley
-
rocket leaves60 g
-
cornichons baby, cut into halves12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
201.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
2530.5 kJ /
604.8 kcal
Tłuszcz
50.6 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
33.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Carrot and swede mash
25 min
Parsnip and bean mash
25 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Homemade toasted muesli
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min