Wersje kompatybilne
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fish fingers
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh dill, fronds only
- 150 g seeded wholemeal bread, torn into pieces (see Tip)
- ground black pepper, to taste
- 40 g buckwheat flour
- 500 g boneless snapper fillets, cut into pieces (2 x 8 cm)
- 2 eggs, lightly beaten and placed in a shallow bowl
Bean and pea smash
- 400 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 80 g frozen green peas
- 15 g extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 30 g water
Yoghurt tartare
- 40 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 10 g lemon juice
- ¼ tsp Dijon mustard
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 25 g cornichons
- 1 tsp pickled capers
- lemon wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 7420 kJ / 1780 kcal
- Białko
- 165 g
- Węglowodany
- 135 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 31 g
- Sód
- 958 mg
Alternatywne przepisy
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min