Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Fish fingers
-
fresh parsley leaves only10 g
-
fresh dill fronds only4 sprigs
-
seeded wholemeal bread torn into pieces (see Tip)150 g
-
ground black pepper to taste
-
buckwheat flour40 g
-
boneless snapper fillets cut into pieces (2 x 8 cm)500 g
-
eggs lightly beaten and placed in a shallow bowl2
Bean and pea smash
-
canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained400 g
-
frozen green peas80 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
ground black pepper to taste
-
water30 g
Yoghurt tartare
-
natural yoghurt high protein (see Tip)40 g
-
lemon juice10 g
-
Dijon mustard¼ tsp
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
cornichons25 g
-
pickled capers1 tsp
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
958 mg
Białko
165 g
Kalorie
7420 kJ /
1780 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
31 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
135 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
"Moussaka" bowl
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Spinach and leek frittata
40 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min