Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g paneer, cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 4 tsp garam masala
- 2 tsp ground cumin
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 90 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 bunch fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- ½ fresh long green chilli, thinly sliced, to garnish
- lemon, cut into cheeks
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1742.5 kJ / 417.5 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 161.8 mg
Alternatywne przepisy
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
One whole cauliflower
45min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min