
Urządzenia i Akcesoria
Layered veggie-loaded pesto pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
pepitas50 g
-
pine nuts plus extra to serve50 g
-
lemon zested and juiced, plus extra juice to serve1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) or 1½ tbsp nutritional yeast flakes, plus extra to serve50 g
-
garlic cloves3
-
can cannellini beans rinsed and drained400 g
-
fresh basil leaves only40 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
lemon juice only1
-
extra virgin olive oil80 g
-
water80 g
-
boiling water1700 g
-
broccoli cut into small florets1
-
asparagus trimmed and cut into thirds2 bunches
-
frozen peas120 g
-
dried spelt pasta spirals250 g
-
rocket leaves to serve60 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
411.7 kcal /
1722.7 kJ
Białko
17.8 g
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
597.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Raw snickers slice
55 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Spinach and leek frittata
40 min
Mexican corn salad
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min