Urządzenia i Akcesoria
Layered veggie-loaded pesto pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
pepitas50 g
-
pine nuts plus extra to serve50 g
-
lemon zested and juiced, plus extra juice to serve1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) or 1½ tbsp nutritional yeast flakes, plus extra to serve50 g
-
garlic cloves3
-
can cannellini beans rinsed and drained400 g
-
fresh basil leaves only40 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
lemon juice only1
-
extra virgin olive oil80 g
-
water80 g
-
boiling water1700 g
-
broccoli cut into small florets1
-
asparagus trimmed and cut into thirds2 bunches
-
frozen peas120 g
-
dried spelt pasta spirals250 g
-
rocket leaves to serve60 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
597.3 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
1722.7 kJ /
411.7 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lentil pie
50 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
15-minute noodles
15 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Chicken and refried bean burrito
45 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min