Layered veggie-loaded pesto pasta

Layered veggie-loaded pesto pasta

4.4 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • pepitas
    50 g
  • pine nuts plus extra to serve
    50 g
  • lemon zested and juiced, plus extra juice to serve
    1
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) or 1½ tbsp nutritional yeast flakes, plus extra to serve
    50 g
  • garlic cloves
    3
  • can cannellini beans rinsed and drained
    400 g
  • fresh basil leaves only
    40 g
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • sea salt
    1 ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • lemon juice only
    1
  • extra virgin olive oil
    80 g
  • water
    80 g
  • boiling water
    1700 g
  • broccoli cut into small florets
    1
  • asparagus trimmed and cut into thirds
    2 bunches
  • frozen peas
    120 g
  • dried spelt pasta spirals
    250 g
  • rocket leaves to serve
    60 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 411.7 kcal / 1722.7 kJ
Białko 17.8 g
Tłuszcz 18.9 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 9.4 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 597.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...