Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube
- 70 g radishes, trimmed
- 1 Lebanese cucumber, trimmed
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 80 g freshly squeezed lime juice
- 60 g gluten free soy sauce, reduced-salt
- 10 g sesame oil
- 10 g extra virgin olive oil
- 135 g doongara rice, brown
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans, thawed
- 4 eggs
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 250 g avocado (approx. 1 medium), thinly sliced
- 1 tbsp black sesame seeds
- 1 fresh long red chilli, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1902.5 kJ / 455 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 32.8 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 12.3 g
- Sód
- 677.5 mg
Alternatywne przepisy
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Chinese-style chicken
25min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min