Urządzenia i Akcesoria
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
red cabbage thickest part of the core removed, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube160 g
-
radishes trimmed70 g
-
Lebanese cucumber trimmed1
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled10 g
-
freshly squeezed lime juice80 g
-
gluten free soy sauce reduced-salt60 g
-
sesame oil10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
doongara rice brown135 g
-
water1000 g
-
frozen shelled edamame beans thawed200 g
-
eggs4
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
avocado (approx. 1 medium), thinly sliced250 g
-
black sesame seeds1 tbsp
-
fresh long red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
677.5 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1902.5 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan bolognese
50 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Vegan Burgers
45 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Brak ocen
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Green pea and feta hummus wraps
10 min
Vegetarian nuggets
30 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min