Urządzenia i Akcesoria
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Chapatis
-
white spelt flour150 g
-
warm water60 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
sea salt¼ tsp
Chickpea masala
-
onion cut into quarters200 g
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
garam masala (see Tip)2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
canned diced tomatoes no added salt400 g
-
reduced-fat coconut milk160 g
-
water80 g
-
cauliflower cut into florets650 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
spelt flour to dust
-
fresh baby spinach leaves250 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)95 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
310 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
1820 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
12.8 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan bolognese
50 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
15-minute noodles
15 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min