Urządzenia i Akcesoria
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Dumplings
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
butter chilled, plus extra to grease40 g
-
self-raising flour155 g
-
buttermilk75 g
-
sea salt1 pinch
Stew
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced400 g
-
fresh mixed mushrooms400 g
-
boiling water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
carrots cut into rounds (1 cm)350 g
-
tomatoes cut into pieces2
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
tomato paste80 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper plus extra to sprinkle2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
877.7 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
1925.9 kJ /
460.3 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
57.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Spinach and leek frittata
40 min
French onion pasta
45 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Creamy miso mushroom udon
45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Bean ratatouille with halloumi
30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min