
Urządzenia i Akcesoria
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Dumplings
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
butter chilled, plus extra to grease40 g
-
self-raising flour155 g
-
buttermilk75 g
-
sea salt1 pinch
Stew
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced400 g
-
fresh mixed mushrooms400 g
-
boiling water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
carrots cut into rounds (1 cm)350 g
-
tomatoes cut into pieces2
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
tomato paste80 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper plus extra to sprinkle2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
460.3 kcal /
1925.9 kJ
Białko
17.3 g
Tłuszcz
20.2 g
Węglowodany
57.1 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Sód
877.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Vegetarian cassoulet with pulses
40 min
Community fave brown rice salad
55 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 godz.
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Spinach and leek frittata
40 min
Smash burger taco
40 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min