Urządzenia i Akcesoria
No-waste veggie bolognese (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
red lentils or lentils of choice (see Tips)200 g
-
dried mushrooms of choice (optional)20 g
-
water1380 g
-
fresh mushrooms cut into quarters300 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into wedges (3-4 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
garlic cloves unpeeled and roughly chopped3
-
red wine50 g
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
fresh oregano leaves only (see Tips)3 sprigs
-
wakame flakes (see Tips)1 tbsp
-
tomato paste80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
tomatoes cut into pieces (2-3 cm)3
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cooked pasta of choice (see Tips)
-
Parmesan cheese grated, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
148.9 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1046.8 kJ /
250.2 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Vegan Bolognese
50 min
Vegetarian chilli
35 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Lentil bolognese
30 min
Creamy vegetable rice
25 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Butternut mac and cheese
45 min