Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g red lentils or lentils of choice (see Tips)
- 20 g dried mushrooms of choice (optional)
- 1380 g water
- 300 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves, unpeeled and roughly chopped
- 50 g red wine
- 100 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only (see Tips)
- 1 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 80 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- cooked pasta of choice (see Tips)
- Parmesan cheese, grated, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1046.8 kJ / 250.2 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 35.5 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 148.9 mg
Alternatywne przepisy
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min
Vegetarian chilli
35 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Creamy vegetable rice
25 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Warm satay bowl
1h 10 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20 min