Urządzenia i Akcesoria
Layered Thai green vegetable curry and rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice well rinsed and drained200 g
-
boiling water plus extra to soak240 g
-
Thai green curry paste (see Tip)120 g
-
coconut cream760 g
-
makrut lime leaves7
-
canned bamboo shoots drained230 g
-
sweet potato cut into cubes (3 cm)500 g
-
sea salt½ tsp
-
fish sauce gluten free if needed50 g
-
palm sugar grated15 g
-
fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, shiitake, Swiss brown)200 g
-
fresh green beans trimmed and cut into pieces (2 cm)100 g
-
snow peas150 g
-
baby bok choy leaves and stems separated, stems sliced3
-
fresh Thai basil or coriander, leaves only, to serve
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1521.8 mg
Białko
17 g
Kalorie
3425.1 kJ /
818.6 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
38.1 g
Węglowodany
93.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
15-minute noodles
15 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 godz.
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Risotto pomodori with burrata
30 min