Urządzenia i Akcesoria
Warm broccoli salad with rocket pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Rocket pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
lemon zested and juiced1
-
pine nuts30 g
-
garlic cloves2
-
rocket60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sea salt¼ tsp
Broccoli salad
-
broccoli cut into florets500 g
-
cherry tomatoes halved250 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
red onion thinly sliced1
-
lemon cut into halves1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
479.3 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1240.5 kJ /
296.5 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Traditional minestrone
45 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Chunky guacamole
10 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Mushroom risotto
30 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min