
Urządzenia i Akcesoria
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water350 g
-
raisins30 g
-
dried apricots80 g
-
pitted green olives cut into halves10
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (5 cm)1000 g
-
pearl couscous300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
773.5 kcal /
3236.4 kJ
Białko
57.9 g
Tłuszcz
23.7 g
Węglowodany
83.8 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
838.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sunday lamb roast
Brak ocen
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 godz. 45 min
Chicken laksa
30 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min