Urządzenia i Akcesoria
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water350 g
-
raisins30 g
-
dried apricots80 g
-
pitted green olives cut into halves10
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (5 cm)1000 g
-
pearl couscous300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
838.9 mg
Białko
57.9 g
Kalorie
3236.4 kJ /
773.5 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
83.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min