Urządzenia i Akcesoria
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water350 g
-
raisins30 g
-
dried apricots80 g
-
pitted green olives cut into halves10
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (5 cm)1000 g
-
pearl couscous300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
838.9 mg
Białko
57.9 g
Kalorie
3236.4 kJ /
773.5 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
83.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Creamy chicken curry and rice
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min