Urządzenia i Akcesoria
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water350 g
-
raisins30 g
-
dried apricots80 g
-
pitted green olives cut into halves10
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (5 cm)1000 g
-
pearl couscous300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
838.9 mg
Białko
57.9 g
Kalorie
3236.4 kJ /
773.5 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
83.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Brak ocen
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min