Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)

Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)

3.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • cumin seeds
    2 tsp
  • coriander seeds
    2 tsp
  • yellow mustard seeds
    1 tsp
  • ground turmeric
    2 tsp
  • fresh coriander stems and roots, leaves reserved (see Tips)
    1 bunch
  • onion cut into quarters
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger cut into pieces
    4 cm
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • cauliflower cut into florets
    750 g
  • water
    350 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    1 tsp
  • red lentils
    115 g
  • cinnamon quill
    1
  • eggs
    4
  • pita bread wholemeal, toasted and cut into quarters, to serve
    1
  • lime cut into wedges, to serve
    1
  • ground black pepper to taste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 340 kcal / 1417.5 kJ
Białko 20.8 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 31.5 g
Błonnik 10.8 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 255 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...