Wersje kompatybilne
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 2 tsp ground turmeric
- 1 bunch fresh coriander, stems and roots, leaves reserved (see Tips)
- 150 g onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, cut into pieces
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 750 g cauliflower, cut into florets
- 350 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 115 g red lentils
- 1 cinnamon quill
- 4 eggs
- 1 pita bread, wholemeal, toasted and cut into quarters, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1417.5 kJ / 340 kcal
- Białko
- 20.8 g
- Węglowodany
- 31.5 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 10.8 g
- Sód
- 255 mg
Alternatywne przepisy
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Chicken laksa
30 Min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Mexican corn salad
25 min.
Gwinganna polenta with vegetables
1u. 10min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Warm satay bowl
1u. 10min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min