Urządzenia i Akcesoria
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcji
Składniki
-
160 g komosy ryżowej (quinoa)
-
600 g napoju migdałowego, niesłodzonego
-
120 g erytrytolu
-
450 g wiśni, mrożonych, bez pestek450 g wiśni, świeżych bez pestek
-
100 g banana, dojrzałego pokrojonego na kawałki
-
1 łyżeczka agaru
-
migdały, w płatkach do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
82.3 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
830.3 kJ /
198.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Migdałowa quinoa z owocami
30 Min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 Min
Gryczanka z orzechami i rodzynkami
25 Min
Malinowo-kakaowa gryczanka
35 Min
Pudding orkiszowo-bananowy z gruszką
30 Min
Deser jagodowy z kaszy jaglanej
40 Min
Owsianka z marchewką i daktylami
20 Min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45 Min
Owsianka z komosą ryżową
15 Min
Budyń jaglany z borówkami i masłem orzechowym
40 Min
Kakaowa gryczanka z truskawkami i słonecznikiem
25 Min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 Min