
Urządzenia i Akcesoria
Kotleciki rybne z makrelą wędzoną i komosą ryżową
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 sztuk
Składniki
-
wody1200 g
-
soli1 ¼ - 1 ½ łyżeczki
-
komosy ryżowej (quinoa)150 g
-
cytryna ekologiczna1
-
marchewki pokrojonej na kawałki80 g
-
makreli, wędzonej bez ości, pokrojonej na kawałki200 g
-
kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy20 g
-
szczypiorku, świeżego drobno posiekanego15 g
-
jajko1
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
olej ilość do smażenia kotlecików
-
mąka pszenna ilość do obtoczenia kotlecików
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
223.5 kcal /
935.8 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
20.4 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NA TRENING
12 Przepisów
Polska
Polska