
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka ze szparagami i brązowym ryżem
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
8 porcji
Składniki
-
zielonych szparagów pokrojonych na 3 cm kawałki500 g
-
pieczarek umytych, pokrojonych w plastry200 g
-
sosu sojowego plus dodatkowa ilość do przyprawienia warzyw50 g
-
ryżu brązowego, długoziarnistego200 g
-
wody1000 g
-
soli1 łyżeczka
-
soku z cytryny świeżo wyciśniętego20 g
-
miodu15 g
-
oliwy z oliwek30 g
-
ziaren sezamu, białego do dekoracji20 g
-
słonecznika łuskanego do dekoracji30 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
172 kcal /
724 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SAŁATKOWE
10 Przepisów
Polska
Polska