
Urządzenia i Akcesoria
Frittata niskowęglowodanowa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porcji
Składniki
-
sera cheddar pokrojonego na kawałki80 g
-
jajek6
-
jogurtu typu greckiego40 g
-
zielone cebulki ze szczypiorkiem pokrojone na kawałki (ok. 30 g)2
-
natki pietruszki, suszonej½ łyżeczki
-
soli morskiej½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
liści szpinaku, świeżych80 g
-
oliwy z oliwek1 łyżka
-
boczku parzonego, wędzonego pokrojonych na 1 cm kawałki6 plastrów
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
224 kcal /
930 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pizza na mąkach pełnoziarnistych
1 Std. 30 Min
Koperty z siemienia lnianego ze szpinakiem i fetą
1 Std.
Mizza (pizza na mięsnym spodzie)
1 Std. 55 Min
Pieczarki zapiekane z kozim serem
50 Min
Pizza na spodzie z tuńczyka (low carb)
1 Std.
Gryczane naleśniki z pesto, kurczakiem i warzywami gotowanymi na parze
1 Std. 10 Min
Frittata z fasolką, papryką i chorizo
45 Min
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
30 Min
Pizza kalafiorowa z kiełbasą pepperoni
1 Std. 20 Min
Pizza na spodzie z kalafiora
2 Std. 45 Min
Lasagne niskowęglowodanowa
1 Std. 30 Min
Frittata Caprese
30 Min