Urządzenia i Akcesoria
Ryba z sosem pomidorowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
100 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
50 g oliwy z oliwek
-
400 g pomidorów, dojrzałych, pokrojonych na kawałki400 g krojonych pomidorów, z puszki
-
50 g wody
-
2 szczypty soli
-
4 filety z sandacza, (ok. 125 g każdy), świeże4 filety z halibuta (ok. 125 g każdy), świeże
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
23 g
Kalorie
1096 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tylko 5 składników
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Szaszłyki z łososia z ryżem, surówką i sosem cytrynowym
1 godz.
Ryba na parze z sosem pomidorowym
1 godz.
Dorsz po tajsku z Varomy
1 godz. 10 min
Halibut na parze z warzywami, żółtą soczewicą i zielonym sosem
1 godz.
Ryba z ziemniakami z sosem pomidorowym
50 min
Cytrynowo-rozmarynowy pstrąg i warzywa na parze
1 godz. 5 min
Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym
30 min
Filety z pstrąga gotowane na parze i purée z brokułów
40 min
Filet z białej ryby, ziołowy ryż i warzywa na parze
50 min
Dorsz w sosie cytrynowym z musztardą i marchewką
50 min
Łosoś z brokułami i ziemniakami w sosie koperkowym
40 min
Ryba na parze z zielonym purée
50 min