Frittata z resztkami warzyw

Frittata z resztkami warzyw

4.3 552 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje

Składniki

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    50 g
  • jajka
    4
  • bułki tartej (opcjonalnie)
    1 łyżeczka
  • soli
    1 szczypta
  • pieprzu czarnego, świeżo mielonego
    1 - 2 szczypty
  • warzyw, mieszanych resztek (patrz wskazówka)
    200 g
  • wody
    500 g

Wartości odżywcze na 4 porcje

Kalorie 649 kcal / 2715 kJ
Białko 50.1 g
Tłuszcz 45.4 g
Węglowodany 10.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...