
Urządzenia i Akcesoria
Frittata z resztkami warzyw
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
jajka4
-
bułki tartej (opcjonalnie)1 łyżeczka
-
soli1 szczypta
-
pieprzu czarnego, świeżo mielonego1 - 2 szczypty
-
warzyw, mieszanych resztek (patrz wskazówka)200 g
-
wody500 g
Wartości odżywcze na 4 porcje
Kalorie
649 kcal /
2715 kJ
Białko
50.1 g
Tłuszcz
45.4 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Frittata cukiniowa
40 min
Sałatka z fasolką szparagową i serem feta
1 godz.
Mini frittaty z warzywami
35 min
Frittata z jarmużem i ziemniakami
1 godz. 10 min
Frittata ze szpinakiem na mące owsianej
50 min
Naleśniki kukurydziane z twarożkiem pomidorowym
50 min
Zielone omleciki z Varomy
40 min
Frittata ze szparagami
50 min
Omlet z brokułami i szynką
35 min
Omlet grecki
35 min
Frittata Caprese
30 min
Zielona shakshuka na Varomie
30 min