
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
- 4 jajka
- 1 łyżeczka bułki tartej (opcjonalnie)
- 1 szczypta soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- 200 g warzyw, mieszanych resztek (patrz wskazówka)
- 500 g wody
- Wartości odżywcze
- na 4 porcje
- Kalorie
- 649 kcal / 2715 kJ
- Białko
- 50.1 g
- Tłuszcz
- 45.4 g
- Węglowodany
- 10.7 g