
Urządzenia i Akcesoria
Lasagne niskowęglowodanowa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porcji
Składniki
-
cukinii800 - 1000 g
-
soli2 łyżeczki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki60 g
-
sera cheddar pokrojonego na kawałki60 g
-
serka śmietankowego250 g
-
jogurtu naturalnego100 g
-
czosnku, mielonego½ łyżeczki
-
napoju migdałowego50 g
-
ząbek czosnku1
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
pieczarek200 g
-
oliwy z oliwek40 g
-
mięsa wołowego, mielonego podzielonego na kawałki500 g
-
przecieru pomidorowego, typu passata300 g
-
oregano, suszonego2 łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
Lasagne
-
sera mozzarella tartego (patrz wskazówka)100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
613.9 kcal /
2568.4 kJ
Białko
30.8 g
Tłuszcz
48.1 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA LOW CARB
10 Przepisów
Polska
Polska