Urządzenia i Akcesoria
Crab Briks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Tomato Sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
red chilli halved and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes quartered2
Crab Filling
-
fresh coriander20 g
-
lemon zest1 slice
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
red chilli halved and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
fresh crab meat300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
61 g
Kalorie
5101 kJ /
1217 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7 godz.
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Raspberry Tartlets
1 godz. 15 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Sicilian Salad
30 min
Tangerine and Chocolate Log (French)
8 godz. 55 min
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min