Urządzenia i Akcesoria
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Guinness® Bread
-
strong wholemeal bread flour450 g
-
strong white bread flour125 g
-
baking powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
buttermilk285 g
-
Guinness®130 g
-
treacle100 g
-
porridge oats20 g
Smoked Trout Topping
-
watercress150 g
-
olive oil60 g
-
cider vinegar30 g
-
honey30 g
-
wholegrain mustard½ Tbsp
-
fresh dill leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
creamed horseradish2 tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked trout fillets, flaked250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
3212 kJ /
768 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mulled Wine Bellini
2 godz. 40 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Creamy tomato soup
30 min
Fairy Cake Bouquet
1 godz. 50 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Irish Soda Bread
45 min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 min