Wersje kompatybilne
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lemon Pudding with Syrup
- unsalted butter, for greasing
- brown sugar, for dusting
- 100 g lemon juice
- 850 g water
- 280 g brown sugar
- 4 - 6 pieces lemon peel, to taste
- 130 g strong white bread flour
- 60 g unsalted butter, diced
- 15 g milk
- 60 g lemon juice, freshly squeezed
- 2 tsp baking powder
- 2 medium eggs
Beef Bourguignon
- 1 dried bay leaf
- 5 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 3 sprigs fresh thyme, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 200 - 250 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 700 g beef meat, diced (3 cm) (preferably top rump, chuck, collar or cheek)
- 150 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips
- 300 g red wine, preferably Burgundy or any full-bodied red wine
- 200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh button mushrooms
- 300 g carrots
- 1 - 2 Tbsp cornflour (opcjonalnie)
- baguette, sliced, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5931 kJ / 1417 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 104 g
- Tłuszcz
- 82 g
- Tłuszcz nasycony
- 44 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 1267 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with Peppers and Rice
1h
Cottage Pie
1h 10 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Cottage pie
1h 15min
Chilli con Carne
40 min
Butter Chicken
50 Min
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3 Std. 35 Min
Prawn Cocktail
15 Min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min