Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
TM6 TM5

Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing

4.7 (3 oceny)

Składniki

Sponge

  • unsalted butter, for greasing
  • 230 g unsalted butter, soft
  • 230 g caster sugar
  • 30 g elderflower cordial
  • 230 g self-raising flour
  • 4 large eggs
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda

Icing and Assembly

  • 100 g icing sugar
  • 1 - 1 ½ Tbsp elderflower cordial, to taste
  • 200 g gooseberry curd, homemade
  • fresh gooseberries, for decorating
  • icing sugar, for dusting

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1816 kJ / 434 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
55.5 g
Tłuszcz
21.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy