Urządzenia i Akcesoria
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Marinated Chicken Skewers
-
salt1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
chicken breasts, skinless cut in long thin strips (0.5 cm thick, 2 cm wide)450 g
-
cherry tomatoes (opcjonalnie)6 - 8
-
onions quartered50 g
-
60 g ketchuptomato purée60 g
-
fresh parsley leaves only4 - 6 sprigs
-
water80 g
-
white wine vinegar20 g
Salad Dressing
-
cherry tomatoes halved50 g
-
wine vinegar15 g
-
olive oil20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
fresh parsley leaves only2 - 3 sprigs
Steamed Chicken Skewers, Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
-
basmati rice200 g
-
water1700 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
cumin seeds (opcjonalnie)1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
mixed vegetables (e.g. peppers, aubergines, courgettes, cauliflower, broccoli, asparagus), cut in pieces (3 cm)600 g
-
green lettuce leaves (opcjonalnie) for serving100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1801 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Korma
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min