Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
TM6 TM5 TM31

Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé

4.8 ( 9 ocen )

Składniki

  • 175 g hard goat's cheese diced (1 cm)
  • 50 g blanched hazelnuts
  • 25 g unsalted butter plus extra for greasing
  • 25 g plain flour
  • 300 g milk
  • 2 tsp English mustard
  • 4 medium eggs separated
  • 50 g watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
  • ½ tsp fine sea salt
  • water boiling, for cooking

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
227 kcal / 951 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
17.9 g
Węglowodany
5.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy