Urządzenia i Akcesoria
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.3 g
Kalorie
951 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Brandy Butter
10 min
Shallot Tarte Tatin
2 godz.
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min