Urządzenia i Akcesoria
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.3 g
Kalorie
951 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Tartare Sauce
10 min
Stilton and Walnut Pâté
5 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Beurre Blanc
20 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Shellfish Nage with Champagne
1 godz. 5 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.