Urządzenia i Akcesoria
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.3 g
Kalorie
951 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6 godz. 15 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min