Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock and Spinach Tart
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
milk cold50 g
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
smoked haddock300 - 350 g
-
whole milk1300 g
-
onions finely sliced (2 mm)150 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced10 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
water50 g
Cooking
-
medium eggs 1 separated3
-
double cream100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.8 g
Kalorie
2672 kJ /
639 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Kedgeree
45 min
Quiche Lorraine
45 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2 godz. 30 min
Creamed Cod
45 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min