Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock and Spinach Tart
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
milk cold50 g
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
smoked haddock300 - 350 g
-
whole milk1300 g
-
onions finely sliced (2 mm)150 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced10 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
water50 g
Cooking
-
medium eggs 1 separated3
-
double cream100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.8 g
Kalorie
2672 kJ /
639 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Risotto
40min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Creamed Cod
45min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Smoky Pork and Beans
3h