
Urządzenia i Akcesoria
Mandarin and White Chocolate Trifle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
8 portions
Składniki
Mandarin Jelly
-
tinned mandarin segments in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
caster sugar120 g
Gingerbread Layer
-
unsalted butter diced100 g
-
gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)200 g
-
light brown sugar50 g
-
ground cinnamon2 pinches
White Chocolate Custard and Assembly
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
milk450 g
-
cornflour20 g
-
large eggs2
-
caster sugar40 g
-
Cointreau (opcjonalnie) to taste3 - 4 Tbsp
-
tinned mandarin segments in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
Serving
-
double cream300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
661 kcal /
2754 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
60 g
Tłuszcz nasycony
26 g
Sód
103 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 Std.
Meringue Topped Mince Pies
55 Min
Bramley Apple Shortcake
1 Std. 20 Min
Christmas Bread Sauce
15 Min
Mince Pies
1 Std. 10 Min
Christmas Pudding
14 Std. 30 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4 Std. 25 Min