Urządzenia i Akcesoria
Mandarin and White Chocolate Trifle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
8 portions
Składniki
Mandarin Jelly
-
tinned mandarin segments in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
caster sugar120 g
Gingerbread Layer
-
unsalted butter diced100 g
-
gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)200 g
-
light brown sugar50 g
-
ground cinnamon2 pinches
White Chocolate Custard and Assembly
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
milk450 g
-
cornflour20 g
-
large eggs2
-
caster sugar40 g
-
Cointreau (opcjonalnie) to taste3 - 4 Tbsp
-
tinned mandarin segments in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
Serving
-
double cream300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
103 mg
Białko
7 g
Kalorie
2754 kJ /
661 kcal
Tłuszcz
42 g
Tłuszcz nasycony
26 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peshwari Naans
2 godz.
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Lavender Shortbread
1 godz.
Hot Cross Buns
3 godz. 50 min
Eccles Cakes
1 godz. 45 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Bakewell Tart
1 godz. 50 min
Toad in the Hole
1 godz.
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 godz. 45 min
Coffee and Walnut Cake
1 godz. 10 min