
Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Ham and Asparagus Pie
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 29 godz.
8 slices
Składniki
Chicken and Ham Filling
-
chicken meat, boneless and skinless mixture of breast and thigh, diced (2 cm)800 g
-
shredded ham hock220 g
-
fresh tarragon leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
garlic powder2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pie
-
water700 g
-
fine asparagus trimmed250 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting550 g
-
unsalted butter diced70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
lard diced, plus extra for greasing100 g
-
medium egg beaten1
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
603 kcal /
2525 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
988 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Red Onion Gravy
25 min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 godz. 35 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Hazelnut meringue roulade
1 godz. 30 min
Chocolate Peach Trifle
1 godz. 20 min
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 godz. 10 min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 godz. 45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min