Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Ham and Asparagus Pie
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 29 godz.
8 slices
Składniki
Chicken and Ham Filling
-
chicken meat, boneless and skinless mixture of breast and thigh, diced (2 cm)800 g
-
shredded ham hock220 g
-
fresh tarragon leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
garlic powder2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pie
-
water700 g
-
fine asparagus trimmed250 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting550 g
-
unsalted butter diced70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
lard diced, plus extra for greasing100 g
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
988 mg
Białko
38 g
Kalorie
2525 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Pie Pastry
13 godz. 50 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Quick Christmas Cake
2 godz. 25 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Christmas Pudding
14 godz. 30 min
Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Mince Pies
1 godz. 10 min
Coffee and Walnut Cake
1 godz. 10 min