
Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Ham and Asparagus Pie
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 29 godz.
8 slices
Składniki
Chicken and Ham Filling
-
chicken meat, boneless and skinless mixture of breast and thigh, diced (2 cm)800 g
-
shredded ham hock220 g
-
fresh tarragon leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
garlic powder2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pie
-
water700 g
-
fine asparagus trimmed250 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting550 g
-
unsalted butter diced70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
lard diced, plus extra for greasing100 g
-
medium egg beaten1
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
603 kcal /
2525 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
988 mg