Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Ham and Asparagus Pie
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 29 godz.
8 slices
Składniki
Chicken and Ham Filling
-
chicken meat, boneless and skinless mixture of breast and thigh, diced (2 cm)800 g
-
shredded ham hock220 g
-
fresh tarragon leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 sprigs
-
garlic powder2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pie
-
water700 g
-
fine asparagus trimmed250 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting550 g
-
unsalted butter diced70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
lard diced, plus extra for greasing100 g
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
988 mg
Białko
38 g
Kalorie
2525 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 godz.
Orange Burst Biscuits
2 godz. 10 min
Bacon and Cranberry Jam
40 min
Chocolate Meringue Stack
7 godz. 30 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 godz. 45 min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Sweet Shortcrust Pastry
1 godz. 50 min
Stuffed Picnic Loaf
4 godz. 50 min
One-pot Moussaka
30 min
Assorted Chocolate Truffles
2 godz. 50 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min