Urządzenia i Akcesoria
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
streaky bacon rindless (see tip)10 slices
-
sliced white bread torn in pieces85 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
celery cut in pieces (3 cm)35 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
Bramley cooking apple peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)1
-
sausages Cumberland, skins removed, broken in pieces800 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1116 mg
Białko
20 g
Kalorie
1603 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Cheddar Soda Bread Rolls
50 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 godz. 45 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Toad in the Hole
1 godz.