Urządzenia i Akcesoria
Honey Parmesan Parsnips
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
polenta100 g
-
olive oil3 Tbsp
-
unsalted butter diced30 g
-
water500 g
-
parsnips peeled, quartered lengthways800 g
-
garlic cloves4
-
runny honey100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
313 mg
Białko
9 g
Kalorie
1390 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Carrot and Swede Mash
20 min