Urządzenia i Akcesoria
Honey Parmesan Parsnips
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
polenta100 g
-
olive oil3 Tbsp
-
unsalted butter diced30 g
-
water500 g
-
parsnips peeled, quartered lengthways800 g
-
garlic cloves4
-
runny honey100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
313 mg
Białko
9 g
Kalorie
1390 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Cheese
50 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Chunky Coleslaw
5 min
Toad in the Hole
1 godz.
Curried Parsnip Soup
30 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 min
Carrot and Swede Mash
20 min