
Urządzenia i Akcesoria
Honey Parmesan Parsnips
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
polenta100 g
-
olive oil3 Tbsp
-
unsalted butter diced30 g
-
water500 g
-
parsnips peeled, quartered lengthways800 g
-
garlic cloves4
-
runny honey100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
333 kcal /
1390 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
313 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cranberry Sauce
1 godz.
Hot Artichoke Dip
30 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Mincemeat Crumble Cake
1 godz. 15 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Curried Parsnip Soup
30 min