
Urządzenia i Akcesoria
Haddock, Leek and Stilton Pies
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
whole milk400 g
-
fish stock200 g
-
fresh thyme (approx. 5 g)¼ bunch
-
garlic cloves lightly crushed5
-
bay leaf1
-
haddock fillets skinned500 g
-
unsalted butter diced100 g
-
leeks white part only, thinly sliced200 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 pinch
-
ground black pepper plus ⅛ tsp1 pinch
-
plain flour50 g
-
Stilton crumbled80 g
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 5 g), leaves only, roughly chopped¼ bunch
-
puff pastry, ready-rolled (see tip)200 g
-
medium egg beaten1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
704 kcal /
2930 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Sód
1180 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Kedgeree
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1 godz. 45 min
Cauliflower Cheese
50 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min