Glaçage miroir au chocolat noir

Glaçage miroir au chocolat noir

4.2 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
600 g

Składniki

A réaliser la veille
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    4
  • d'eau
    175 g
  • de sucre en poudre
    220 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    125 g
  • de cacao en poudre non sucré
    75 g

Wartości odżywcze na 600 g

Kalorie 1480.5 kcal / 6194.2 kJ
Białko 24.2 g
Tłuszcz 56.5 g
Węglowodany 266.9 g
Błonnik 27.8 g
Tłuszcz nasycony 34.8 g
Sód 88.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...