Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
A réaliser la veille
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre en poudre
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
- Białko
- 24.2 g
- Węglowodany
- 266.9 g
- Tłuszcz
- 56.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.8 g
- Błonnik
- 27.8 g
- Sód
- 88.1 mg
Alternatywne przepisy
Donuts avec glaçage
2 Std.
Gâteau à la fraise
3h 35min
Tarte au chocolat
1 Std. 40 Min
Royal au chocolat
3h 30min
Gâteau au chocolat express
20 Min
Ganache au chocolat
20 Min
Génoise au chocolat
45 Min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40 Min
Soufflé au chocolat
40 Min
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Roulé chocolat-noisette
1 Std.
Biscuit roulé
1 Std. 50 Min