
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le caramel au beurre salé
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
L'appareil à gâteau magique
- 125 g de beurre doux fondu et un peu pour le moule
- 110 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 4 œufs blancs et jaunes séparés
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau
- 1 pincée de sel
- 500 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 413.6 kcal / 1728.8 kJ
- Białko
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 24.4 g
- Węglowodany
- 43.1 g
- Błonnik
- 1 g