Urządzenia i Akcesoria
Zupa z ravioli i wołowiną
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
300 - 400 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 2 mm plastry300 - 400 g steka z polędwicy wołowej pokrojonego w 2 mm plastry
-
120 g czerwonej cebuli przekrojonej na pół
-
2 ząbki czosnku
-
20 g oliwy z oliwek
-
800 g wody
-
1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l), pokruszona1 łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
-
250 - 300 g świeżego makaronu, typu ravioli o czasie gotowania 3-4 min, z dowolnym farszem
-
natka pietruszki, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
608.1 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
1575.8 kJ /
376.6 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tantanmen Ramen
45 Min
Burgery bánh mì z marynowanymi warzywami
1 Std.
Pizzaiola z krojonymi ziemniakami (TM7, TM6, TM5)
55 Min
Sałatka ze spiralizowanych buraków i rzodkiewki z cytrusami (TM5)
20 Min
Sajgonki z kurczakiem Buffalo
1 Std.
Herbaciane żeberka z warzywami, ryżem i sosem
7 Std. 40 Min
Cytrusowy łosoś z rodzynkowym ryżem i sałatką z jarmużu
45 Min
Zupa krem z groszku i sezamowy łosoś
1 Std.
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM6, TM7)
15 Min
Fińska zupa z łososiem (Lohikeitto)
50 Min
Łatwy gulasz rybny
35 Min
Miso carbonara z makaronem udon
30 Min