Urządzenia i Akcesoria
Zupa z ravioli i wołowiną
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
steka z polędwicy wołowej pokrojonego w 2 mm plastry300 - 400 g
-
czerwonej cebuli przekrojonej na pół120 g
-
ząbki czosnku2
-
oliwy z oliwek20 g
-
wody800 g
-
koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
świeżego makaronu, typu ravioli o czasie gotowania 3-4 min, z dowolnym farszem250 - 300 g
-
natka pietruszki, świeża tylko liście, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
376.6 kcal /
1575.8 kJ
Białko
26.5 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
15.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Sód
608.1 mg