Urządzenia i Akcesoria
Mousse au citron
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
1 feuille de gélatine alimentaire
-
3 gros citrons jaunes non traités
-
50 g de sucre en poudre
-
150 g de crème liquide 35% m.g. bien froide
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
10.8 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
535.7 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Autour des agrumes
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gâteau aux amandes
50min.
Flan à la noix de coco
1hod. 15min.
Crème brûlée chorizo et parmesan
4hod. 40min.
Pannacotta aux fruits rouges
3hod. 25min.
Muffins aux trois chocolats
50min.
Chantilly
5min.
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2hod. 45min.
Flan pâtissier sans pâte
50min.
Fondant au chocolat et piment d'Espelette
40min.
Flan sans pâte
6hod.
Crème dessert aux speculoos
6hod. 20min.
Brioche extra moelleuse
3hod. 45min.