Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 blancs d'œufs
- 200 g de noix de coco râpée, et 2 c. à soupe
- 180 g de sucre en poudre
- 15 g de sucre vanillé
- les graines d'1 gousse de vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 120 kJ / 68 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Cookies aux fruits secs
50min
Biscuits à la pâte d'amande
25min
Financiers aux amandes
20min
Gâteau aux noisettes, romarin et miel
1h
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1 Std. 10 Min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Far breton aux pruneaux
1h
Chouquettes du goûter
35min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40 min
Brioche aux pralines
8h 35min
Flan sans pâte
6 Std.