Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 blancs d'œufs
- 200 g de noix de coco râpée, et 2 c. à soupe
- 180 g de sucre en poudre
- 15 g de sucre vanillé
- les graines d'1 gousse de vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 120 kJ / 68 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau aux poires et noisettes
1 Std. 35 Min
Sablés au citron
1h 40min
Brioche tressée de Noël
1sa 45 dk
Galette des rois caramel et clémentine
3h 20min
Sablés d'antan
1 Std. 30 Min
Gâteau aux pommes
1 godz.
Meringues fondantes chocolat-amande
2h 30min
Gâteau léger aux pommes
1 godz.
Chutney de mûres et d'oignons
6h 50min
Chouquettes du goûter
35 min
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1sa 10 dk
Brioche moelleuse
4h 15min