Foie gras sous-vide
TM6

Foie gras sous-vide

4.7 (110 ocen)

Składniki

  • 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
  • 4 c. à soupe de cognac
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 1400 g d'eau
  • 10 g de jus de citron
  • glaçons

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1406.5 kJ / 341.5 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
33.8 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
0.2 g
Sód
857 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy