
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de lait
- 5 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 1 œuf
- 250 g de farine et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre et 6 c. à soupe
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'abricots frais coupés en deux
- 2 branches de romarin frais effeuillées
- 2 c. à soupe d'amandes en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 334 kcal / 1404 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Węglowodany
- 53 g