Tourte kebbé

Tourte kebbé

3.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions

Składniki

  • 700 g d'eau
  • 1000 g de courge butternut en morceaux
  • 300 g de boulgour fin
  • 1 c. à soupe de paprika
  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de blettes rincées (côtes et feuilles en lanières)
  • 100 g de pois chiches cuits
  • 2 c. à soupe de zaatar
  • 2 c. à soupe de pignons de pin
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 461 kcal / 1935 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...