
Wersje kompatybilne
Rôti de porc à la vergeoise, poires et panais
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de rôti de porc, dans le filet
- 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- 1 pincée de quatre-épices
-
1
échalote
lub 1 oignon rouge - 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes émietté
- 2 c. à soupe de sauce de soja
- thym frais
- sel
- poivre moulu
-
4
panais en gros morceaux
lub 1 céleri-rave en gros morceaux - 4 poires en quartiers
- 2 c. à soupe de sucre roux moelleux, type vergeoise
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 364 kcal / 1525 kJ
- Białko
- 32 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Węglowodany
- 23 g