Rôti de porc à la vergeoise, poires et panais

Rôti de porc à la vergeoise, poires et panais

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 800 g de rôti de porc, dans le filet
  • 3 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 1 pincée de quatre-épices
  • 1 échalote
    1 oignon rouge
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes émietté
  • 2 c. à soupe de sauce de soja
  • thym frais
  • sel
  • poivre moulu
  • 4 panais en gros morceaux
    1 céleri-rave, en gros morceaux
  • 4 poires en quartiers
  • 2 c. à soupe de sucre roux moelleux, type vergeoise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 364 kcal / 1525 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...