Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1000 g de tomates de couleurs variées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 562.5 kJ / 135.5 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 181.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de pâtes au chèvre
40min
Salade de pommes de terre, sauce crémeuse sésame-citron
50min
Salade fraîcheur concombre, courgette et menthe
10min
Salade grecque
30min
Tartines à l'avocat, œuf mollet et mozarella
20min
Salade de jambon serrano au melon et crème à l'orange
20min
Salade de pomme de terre, pois gourmands, jambon et oignon rouge
35min
Salade vosgienne
45min
Omelette à la grecque
35min
Pain perdu au jambon
25min
Salade de pâtes, concombre et thon
30min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min