Txilindron d'agneau

Txilindron d'agneau

4.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 50 g de piments verts longs coupés en dés
  • 200 g de poivrons rouges coupés en lanières
  • 1 c. à soupe de graisse de canard
  • 600 g d'épaule d'agneau désossée coupée en cubes de 2-3 cm
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier
  • 300 g de tomates coupées en morceaux
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 200 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 502.9 kcal / 2104 kJ
Białko 26.7 g
Tłuszcz 39.5 g
Węglowodany 9.8 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 15.6 g
Sód 211.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...