Poulet roulé aux herbes et petits pois aux lardons

Poulet roulé aux herbes et petits pois aux lardons

4.5 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 4 oignons frais
  • 15 g de feuilles de persil frais
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche ciselé
  • 10 feuilles de menthe fraîche
  • du sel
  • 600 g de filets de poulet
  • 1000 g d'eau
  • 150 g de lardons fumés
  • 1 brin de romarin frais
  • 20 g de beurre
  • poivre moulu
  • 450 g de petits pois frais (1000 g non écossés environ)
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 434 kcal / 1815 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...